Home

 

Beste mensen,

De afgelopen 40 jaar heb ik met veel plezier in de praktijk aan de Kennemerlaan gewerkt. Echter nu ik toch een jaartje ouder word, heb ik besloten om er mee te gaan stoppen.

Ik kan u dan met vreugde mededelen dat ik een goede, enthousiaste opvolger heb gevonden in Numan Parlak die mijn praktijk per 01 januari 2022 gaat overnemen. Hij is 7 jaar geleden afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam en heeft sindsdien in verschillende praktijken gewerkt. Numan is een vriendelijke, rustige collega die alle tijd neemt om u te leren kennen en behandelen.
In Numan heb ik alle vertrouwen dat hij die kwaliteit gaat leveren die u gewend bent.

Met Numan zijn goede afspraken gemaakt over de overname. Alle patiëntendossiers worden netjes overgedragen aan hem, u zult hier niets van merken. Mocht u hiertegen toch bezwaar hebben, dan verneem ik dat graag per mail van u.

De praktijk moet ook gemoderniseerd worden en op de Kennemerlaan hebben we daarvoor onvoldoende ruimte.
Daarom verhuizen we ook eind januari 2022 naar  ‘De Beurs’  op Plein 1945 nr. 89 (het oude Rabobank gebouw) waar ook andere medische diciplines zijn gehuisvestigd.
De praktijk komt op de 1ste etage en is te bereiken via lift en/ of trap. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken en er is voldoende parkeerruimte aanwezig mocht u met de auto willen komen.
Dus vanaf 01 februari 2022 heten wij u op Plein 1945 welkom.

In tegenstelling tot wat eerder vermeld was, verandert de naam in Tandzorg IJmuiden.

Het telefoonnummer 0255 – 514101 blijft ongewijzigd.

Alle reeds gemaakte behandelafspraken gaan gewoon door.

Ineke Ras blijft het vertrouwde gezicht van de praktijk en blijft haar werkzaamheden voortzetten.

Mocht ik u de komende maanden niet meer ontmoeten, dan wil ik u bij deze bedanken voor het vertrouwen dat u mij de afgelopen jaren heeft geschonken. En wens u het allerbeste toe in goede gezondheid.

Met vriendelijke groeten,

Wouter Harms